Důchody pro „podlidi“, občany a „nadlidi“

19.10.2016 17:07

Farizejští úředníci z EU tlačí na vládu Bohumila Sobotky, aby zrychlila proces nárůstu věku na odchod do důchodu. Přičemž díky chemickému praseti - Kalouskovi, máme neomezený odchod dle narození, tedy přes 70 let u nynějších narozených dětí.
Průměrný důchod Němce je o 300% !! vyšší, ale to hlavní, Německo schválilo novou důchodovou reformu, která platí od 1.července letošního roku, a snižují odchod do důchodu ze 65 na 63 let, reforma také zvyšuje důchody o 57 euro. Píšou o tom jedině v Mladé frontě Dnes, která patří Babišovi, ostatní deníky o tom mlčí, hajzlové...!!! A teď si přečti to "nejlepší" nakonec, jak nám nadřazeně vládnou z té Evropské unie, a jak si umí dopřávat na úkor nás všech, ale to si raději sedni, ať to s Tebou nešlehne
Odchod do důchodu ve věku 50 let s 9000 eury měsíčně pro úředníky EU byl schválen!
Napsal Svět kolem nás dne 7. května 2014. Kategorie Zahraniční
Všimli jste si, že naši politici/poslanci a jejich "pochlebovači" dělají vše proto, aby se dostali do evropské správy?
Proč? Bude vás to zajímat.
Odchod do důchodu ve věku 50 roků s 9000 eury měsíčně pro úředníky EU byl schválen!
Už v roce 2014, 340 zaměstnanců odešlo do předčasného důchodu ve věku 50 let s penzí 9000 eur za měsíc! Což je v přepočtu + - 252 000,- Kč
Jen pro ty, kteří třeba neví co je to euro? Dnes cca 28 Kč. Za tu almužnu pak si ještě část bývalých europoslanců musí přivydělat nějakou tu pětku např. jako předsedové dozorčí rady, či generální ředitelé, nebo berou i jiné podřadné práce jako poradce ministrů, nebo konzultantské práce a přednášející na význačných universitách za tzv. extramoney. Jo zlatá, dobrá EU. I zlatá, i dobrá. Jen pro koho? Co Vy na to?
Proto , že naše „svobodná a nezávislá“ média národ neinformují, považuji za svou povinnost rozesílat tento email na všechny strany ......... Za co tedy platíme televizní a rozhlasové poplatky , když se z veřejných médií nic nedovíme ???

Zpět

Kontakt

hnutisocialneslabych
karlova studanka 12
Karlova Studánka
79324

73949081

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode