NEMOHU TOMU VĚŘIT – A ŘADOVÝ OBČAN O NIČEM NEVÍ

25.06.2016 18:30

A je to tady; jsme bezmocnou kolonií USA! Sobotkova vláda tajně darovala Brdy Američanům!

 

V Česku vznikne první americká vojenská základna. A to na české poměry opravdu obří. Z Německa a přímo z USA sem bude převeleno na 12 tisíc vojáků. Jak zjistili reportéři časopisu TÝDEN, obě země podepsaly tajnou dohodu, která Američanům de facto darovala výcvikový prostor Brdy. Na území, které česká armáda pro nadbytečnost opustila, vybudují Američané plnohodnotnou vojenskou základnu. Jejím centrem se stane podstatně rozšířená obec Jince.

Při průjezdu amerického vojenského konvoje skrz Česko zazníval často tento vtip - Američané prý na rozdíl od Rusů v osmašedesátém pouze projíždějí. Ale jak se ukazuje, není to tak úplně pravda. Zatímco celá veřejnost řešila pouhý přesun bojové techniky po našich dálnicích, vláda s Američany tajně jednala o daleko těsnější vojenské spolupráci. Výsledek šokuje. Podle zjištění časopisu TÝDEN si obě strany plácly na vybudování americké vojenské základny přímo na našem území

Nad místem se nemuselo dlouho tápat. Američané obsadí Brdy, o které česká armáda nestojí a kde byl v půli prosince zrušen vojenský újezd. Území bude nově vlastně americkou enklávou a přímo pod správou amerického vojenského velení. " Já bych zaprvé rád mírnil emoce. Nejde o nic jiného, než že jsme dali našim spojencům k dispozici území, které dlouhodobě nepotřebujeme. A které má navíc bohatou vojenskou minulost a velmi složitě by se adaptovalo na jiné využití. Nenazýval bych to určitě podpisem nějaké tajné dohody za zády veřejnosti, je to jen potvrzení naší příslu&s caron; nosti k NATO a já jsem za to rád," řekl TÝDNU ministr obrany Martin Stropnický (ANO).

Základna velká jak okresní město.

Na dotaz, kolik vojáků bude do Brd nebo přesněji do Jinců převeleno, ministr odpovědět odmítl. Není divu, podle informací z amerických vojenských kruhů má totiž v Česku vyrůst jedna z největších amerických základen v Evropě. Nastálo zde má být umístěno na dvanáct tisíc vojáků. V Jincích vyroste nový velitelský štáb, kterému by se dalo přezdívat malý Pentagon, obří skladové haly, zázemí pro uskladnění bojové techniky i z cela nová kasárna. Jaké jednotky tu budou působit, ještě není zcela zřejmé. Pravděpodobné ale je, že tady skončí 2. obrněná kavalerie ze základny v bavor ském Vilsecku. Tedy paradoxně právě obrněnce Stryker, které tehdy Českem pouze projížděly. Brdy jsou také vhodné pro působení tankových jednotek, dělostřelců a není vyloučené, že Američané opráší i svůj plán postavit tu radarovou základnu.

tm dodává, lžou nám na běžícím páse, protože tady už postavili tři radary. Prace u Brna, Chlumec nad Cidlinou a Libava. Zde se nacházejí tři XBR radary.

Promiňte mi ten výraz, ale "vláda" si z Vás dělá p….. Slušněji to říci nejde. Vláda ČR koná protiústavně, přímo velezrádně – a jak je výše uvedeno, ministr Stropnický "je tomu rád", takže část území je v rozporu s Ústavou české republiky předána cizímu státu a navíc zde rovněž ve stejném rozporu a proti vůli většiny občanů bude cizí vojsko – kde jsou ty časy, kdy za velezradu byl trest smrti?!

Petr 10.6.: Nedivme se, všechno to je prvoplánová záležitost, nejprve se diskutuje o nadbytečnosti výcvikového prostoru Brdy, jsou kolem toho debaty mezi kraji středočeským a plzeňským o tom, kam která část patřila v dobách, když tento vojenský výcvikový prostor zřídila Masarykova 1. republika, a komu by co mělo patřit dnes. To byla jen kouřová clona, protože se už tajně chystalo předání Američanům, jak to od nich za úkol dostali naši vedoucí vládní a další činitelé ať už od veřejného US-agenta č.1 zde – velvyslance Schapira nebo přímo ve Washingtonu. A není to jen B. Sobotka a už profláknutí američtí agenti P. Bělobrádek a občan USA J. Dienstbier.

 

Zpět

Kontakt

hnutisocialneslabych
karlova studanka 12
Karlova Studánka
79324

73949081

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode